Gość robol księgowy Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 czy refundacja wydatku za karte kierowcy jest przychodem dla pracownika i oskładkowana zus-em,? wiem że jest kosztem uzyskania jako podatek ( na 403).czy pracownik ma przedstawić fakturę czy dowód zapłaty.?pracownik jest na umowę opracę-samochody nasz. rozumię że karta kierowcy jest jego własnością.czy wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość też robol Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Miałam ten sam problem - refundacja wydatku za kartę kierowcy jest przychodem pracownika i jest oskładkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robol księgowy Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 od robola dla robola wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :) Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Nie orientuje sie wogole co to jest ta karta kierowcy , jak ja mozna załatwic ? prosze o pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi