Gość AlicjaK Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Czy istnieje możliwośc poprawy daty wystawienia na fakturze, która jest dla mnie fakturą zakupową, np. z 31.10.2009 na 30.10.2009? Jeśli tak, to jakim sposobem to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość balbina Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 a w czym ci to przeszkadza bo jeżeli tylko to że 31 jest sobotą to tym się nie przejmuj ja mam dużo takich faktur gdzie firmy wystawjąją w dni wolne od pracy ja sama wystawiam do NFZ w ostatnim dniu miesiąca i nie patrzę że to jest dzień wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Jeżeli to Twoja Fa zakupowa, co Ty nie możesz nic w niej zmieniać??Po co Ci zmiana tej daty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AlicjaK Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Wiem, że ja nie mogę zmienić, ale czy sprzedający może. Faktura została zapłacona 30.10. a wystawiona 31.10. i muszę to zmienić jak się da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 A na podstawie czego zapłaciłaś???Jaka jest data sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AlicjaK Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Zapłacone na podst podanej kwoty pzez telefon, bo musiła pójść zapłata w październiku. Data sprzedaży 30.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wera Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 ja bym wcale tego nie zmieniała. Przez ten jeden dzien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 To jaki problem???Data sprzedaży na Fa 30.10 zaś data wystawienia 31.10 wszystko jest OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AlicjaK Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Mirasku, zamordujesz mnie.... Data sprzedaży i wystawienia faktury 31.10., data zapłaty 30.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobi Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 niech sprzedawca wystawi ci recznie lub jesli moze komputerowo pisana PRO-Forme z data przelewu lub wczesniejsza. bedziesz miec podkladke pod zaplate, a rozliczenie vat sie nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ~AlicjoK SPOKO!!! nie będę Cie mordować hihihihi~bobi ma rację, poproś o Fa proforma, lub wystaw notę korygującą do tej faktury.Moim zdaniem , powinnaś mieć dokument, na podstawie którego wpłaciłaś pieniążkiprzed wystawieniem faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AlicjaK Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Dzwoniłam do tamtej firmy. Zmienią fakturę tak: data sprzedaży 30.10., data wystawienia 31.10. I wtedy ta zapłata 30.10. będzie prawidłowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AlicjaK Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Mirasku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Co tam ~Alicjo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AlicjaK Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jak poprawią na FV data sprzedaży 30.10., data wystawienia 31.10. to wtedy z datą zapłaty 30.10. będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wtedy księgujesz ( Ty nie poprawiasz) Fakturę z data sprzedaży - 30.10 datę na WB masz też 30.10 i jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AlicjaK Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Dzięki bardzo bardzo:) Miłego weekandu życzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi