Gość Ola Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Czy ktoś może wie jak mam postąpić przy fakturze za konferencję zorganizowaną przez naszą firmę? Czy mogę odliczyć Vat czy w całości idzie do PKPIR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie kumam ;-((co od czego chcesz odliczyć?Jeżeli Ty organizujesz konferencję/szkolenie to masz przychód i VAT należny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Mirasek jak zwykle niezawodny i odpowiada każdemu... (jak "Żubr" :))No więc za tą konferencję to ja płacę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 a dlaczego masz wątpliwości ? czyżby nie była ona związana z prowadzoną dg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi