Gość gośka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy kalendarze scienne z logiem firmy adresem i nr telefonów moge zaliczyc do reklamy i odliczyc VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 może być reklama lub zużycie materiałów z odliczeniem Vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 miałam podobny problem i w miom US powiedzieli mi że to reklama i mozna odliczyc Vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gośka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 wielkei dzieki , tez tak zaksięgowałam ale nie bylam pewna :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ciągle jest to śliski temat, ale coraz więcej urzędów przychyla się do takiego traktowania towarów z logo firmy. tym bardziej z adresem, a już najlepiej z zachwalaniem jakiegoś konkretnego asortymentu :) na początku roku jeden urząd wywalił z kosztów przedsiębiorcy kubki z logo firmy, a inny urząd 4 miesiące później podobne kubki innemu podatnikowi uznał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi