Witajcie wszyscy mam kilka pytań odnośnie dodatku mieszkaniowego zatem:1. kwitki z pracy musi być pełny miesiąc? pytam bo mój mąż przeszedł do nowej pracy i ma kwitek z połowy miesiąca, czy to przyjmą? czy będą chcieli pełny miesiąc? Te kwitki które muszę dać wraz z dokumentami to z poprzedniej pracy od męża też dać? czy to nie będzie się liczyć, czy tylko będą chcieli z nowej pracy w której teraz jest, jak myślicie i ktoś się orientuje?2. Dodatek mieszkaniowy na ile się dostaje? słyszałam że na 6 miesięcy, to jest prawda? a po 6 miesiącach mam tak samo wniosek złożyć z takimi samymi dokumentami?3. Słyszałam również, że jest wywiad środowiskowy, ogólnie nic do tego nie mamy i nic do ukrycia również tylko najgorszy mankament to moi rodzice i jego, nie utrzymujemy z nimi za bardzo kontaktu i przez nich mamy same problemy i nie chcemy aby ktokolwiek o nas wiedział, mamy to powiedzieć w MOPSIE jak będę składać wniosek? czy ich to nie będzie interesować jaka jest między nami relacja?.... boimy się że mogą coś odwalić i powiedzieć coś złego żebyśmy nie poradzili sobie i żebyśmy nie dostali pomocy.4.kwitki z pracy ( do jakiego terminu trzeba je dostarczyć?) czy razem z dokumentami muszą być jak będę składać wniosek?)dzięki za wszelakie odpowiedzi będziemy wdzięczni.
- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·