Gość ALEX Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Na jakim paragrafie w klasyfikacji budżetowej uwzględnić zakup tuszy do drukarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 §4750- do drukarek§4210-do ksero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 4750-tusze i tonery drukarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata.M Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 § 4740 - tonery do kserokopiarek§ 4750 - tusze i tonery do drukarek komputerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 beata §4740 to zakup papieru do drukarek, kserokopiarek i faksu skąd ty wytrzasłaś że to zakup tonerów do kserokopiarekpolecam ci strony rio i poczytaj troche wówczas nie będziesz wprowadzał w błąd ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta.M Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Dzieki "misia" za podanie tego adresu RIO. Do tej pory z niego nie korzystałem.a § 4740 -zakup artykułów papierniczych - to bardzo szerokie pojęcie.Ale będę to jeszcze drążyć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A co zrobić w przypadku gdy na fakturze raz mam napisane "regenaracja tonera" czyli wypadałoby na 430X, albo "TONER nnXX" to w tym przypadku na 475X. A w obu przypadkach chodzi o to samo poprostu zakup regenerowanego tonera. Choć spotkałem sie z interpretacją że toner trafia na 421X. I co w takich przypadkach zwłaszcza gdy mam doczynienia z funduszami europejskimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi