Kategorie
Skocz do zawartości

Problem z zadaniem

Gość Monika19
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem uczennicą technikum ekonomicznego i mam problem z pewnym zadaniem :) bardzo prosiłabym o pomoc. W moim zadaniu mam pracownika który otrzymał premię 468 zł za grudzień roku 200xr., był na zwolnieniu lekarskim od 1.12.200xr. do 06.12.200xr.( otrzymał za to wynagrodzenie za czas niezdolności do pracy w wysokości 299,16zł) oraz otrzymał ryczałt za używanie własnego samochodu do celów służbowych w wysokości 423,75zł. Problem polega na tym, że nie wiem jak to zaksięgować :) Próbowałam i nie jestem pewna czy zrobiła dobrzea) ryczałt wn 407 Ma 234B) zasiłek chorobowy wn 229 ma 250c) premia wn ? (tutaj nie wiem) Ma 231Proszę o pomoc :) ponieważ nie wiem jak to zrobić. Z góry bardzo dziękuje :)

Napisz co oznaczają według twojego planu kont poszczególne numery kont. Każda jednostka przyjmuje sobie numery kont według własnego uznania, oczywiście może się opierać na wzorcowym planie kont.czekam na info na www.podatkowerozliczenia.pl chętnie ci pomogęPozdrawiam

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...