Gość gonia Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 witam, może ktoś mi napisać coś na temat egzaminu księgowego, kiedy się odbywa i do kiedy można się zgłaszać a także czy ktoś posiada niezbędne materiały do nauki na egzamin. liczę na wsparcie i z góry dzięki. Jowi_22@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bolek Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ksiegowi.taxall.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agniecha Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 do Bolka !Jakie masz profity z reklamowania "Złodziejstwa" ??? Wszedzie, gdzie się da wtykasz ich adres ???Nie żebym była zazdrosna,tylko coś mnie trafia jak widzę czyjąś pazerność na zasadzie: ja dostanę za darmo ale innym sprzedam za kasę !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi