Gość terenia Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 prosze pomózcie , -czy na koncie 300 rozliczenie zakupu ksiegujemy w cenie netto czy brutto (jestem vatowcem) - czy w spóldzielniach mieszkaniowych wprowadzamy kasy fiskalne czy tez nie bo od tej interpretacji przepisów mam "czarna dziure w głowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 na koncie "rozliczenie zakupu" księguje się i brutto i netto, zależy jakie konto jest po drugiej stronie księgowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 A po co Ci konto 300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 ej, mandziola, witaj moja miła :))jak "po co" , czasem jest potrzebne, ja też mam, a co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Czesc Kolezanko:) Buziaki z wieczora:)Ja tez mam, ale słuzy mi głównie na koniec roku, Totez dlatego pytam po co?:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 a ja mam przez cały rok, nie tylko na koniec grudnia :)w trakcie roku nie puszczasz faktur przez rozliczenie zakupu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 W moim przypadku tylko jedno:) A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie łapię o czym piszeszco znaczy "tylko jedno" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi