Gość Hania Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam!Chciałam zapytać, czy ktoś może orientuje się, gdzie w Warszawie organizowane są kursy na samodzielnego księgowego? Znalazłam kilka takich placówek, program jest taki sam, cena zbliżona, ale chciałabym aby były to dobrze wydane pieniądze. Zależy mi na opinii uczestników lub absolwentów.Z góry dziękuję za radę i ewentualne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam , polecam zdecydowanie kusy w Stowarzyszeniu Księgowych, kosztuja sporo ale na prawdę dają rzetelną wiedzę. ( placówki na Płockiej i Górnoslaskiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 zobacz też w Fundacji Rozwoju Rachunkowości , ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Tylko nie idź do POLBI chyba że zaczynasz od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Chciałbym odświeżyć wątek. zalezy mi na dobrym jakościowo kursie na samodzielnego/głównego księgowego. Nie chcę wyrzucić pieniędzy po prostu...znalazłem kurs dla kandydatów na głównego księgowego w STOWARZYSZENIU KSIĘGOWYCH W POLSCE.Co sądzicie o jakości kursów organizowanych przez te placówkę?w jednej z powyższych odpowiedzi "ania" polecała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aNE Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Polecam szczerze!!! Stowarzyszenie Księgowych da Ci gruntowną wiedzę :-)))Ja jestem bardzo zadowolona!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi