Gość olek Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 co można ująć na paragrafie 0830, wpływy z usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość efka Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ja przyjmuję wpływy za żywienie - stołówka 80148 paragraf 0830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja pracuję w zakładzie budżetowym. Na tym paragrafie ujmuję wszystkie przychody z usług jakie wykonuje zakład: transportowe, dostarczenie energii cieplnej i wody, odprowadzanie ścieków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krysia Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 w moim zakładzie również jak u Ani.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grs księgoqy Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 w mojej jednosce na p. 0830 księguje sięNoclegi, wyżywienie, pozostałe usługi np. wynajem sali, telefony, wynajem sprzętu, czynsz - wynajem, sprzątanie p 0970 księguje sięEnergia cieplna, woda, Energia elektryczna, śmiecie, ścieki refakturowane związane z czynszemp. 0870 sprzedaż skadników majątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :)) Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 grs księgoqy czynsz -wynajm to §0750 a nie 0830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi