Gość Oluś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Proszę o pomoc. Chcę utworzyć rezerwy na odprawy i nagrody jubileuszowe które będą wypłacane np. za 3 lata. Czy mogę a jeśli tak to jak mam je naliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oluś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oluś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czy nikt nie tworzy rezerw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ataga Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 rezerwy tworzy się tylko na dany rok przynajmniej tak jest w budżecie bo nie wiem gdzie pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teresa Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Odprawy emerytalno rentowe liczy się przy pomocy dość skomplikowanego wzoru. Jeżeli prowadzisz dużą firmę i masz sporo pracowników to polecam aktuariusza (jest sporo takich firm), która wyliczy to za w sumie niewielką opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oluś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 A czy mogę utworzyć rezerwy na nagrody z zysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi