Gość Gosia Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witajcie!Chciałabym się szkolić w kierunku księgowości, tylko nie wiem, od czego najlepiej zacząć. Czy mogłabym poprosić o radę, czy zaczynać od książek, kursów a może jeszcze od czegoś innego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 trudno cokolwiek radzić nie wiedząc czy już masz jakąś wiedzę, czym się zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Skończyłam studia, na którym miałam rachunkowość w stopniu podstawowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m.adore Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam jestem zainteresowana tym tematem, też skończyłam studia, księgowości też tam trochę było. mimo wyższego wykształcenia nie mogę znaleźć pracy w księgowości. Poradźcie mądre głowy co dalej robić: kursy, szkolenia bo raczej min rocznego doświadczenia nie znajdę tak ot takZ góry dziękuję za wszelaką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BB Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Kursy, szkolenia owszem, ale najlepej w powiązaniu z pratyką.Dobrze byłoby znależć pracę w tym kierunku ( nawet za niewielką pensję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi