Gość przemon Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Dot faktur z miesiąca bo dopiero zacząłem działać.Na fakturach sprzedaży źle wpisałem swój NIP.Jak mogę to skorygować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 najlepiej wystaw notę korygującą, ale w taki sposób, że nie Ty a nabywca jest jej wystawcą :) to najprostsza forma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Dużo wystawiłeś tych faktur?Piszesz je ręcznie czy za pomocą jakiegoś programu, komputerowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemon Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Patrycja - radzisz żebym wypisał noty jako wystawca mój klient i wysłał do podpisu? Marasek - ok 60szt. wystawiam z programu - źle wprowadziłem dane mojej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Moim zdaniem w tej sytuacji tylko korekty faktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ona1 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 według mnie też, noty korygujące może wystawiać tylko nabywca, sprzedawca może korygować tylko za pomocą faktur korygujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi