Gość krzem78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Prowadzę jednoosobową DG, jestem VAT-owcem.Jakie zawirowania w comiesięcznej księgowości wprowadza grudzień?- z tego co wiem składki ZUS za grudzień muszę zapłacić do 28grudnia- VAT płacę podwójnie (2 x tyle ile mi wyszło za listopad): czy to prawda?- co z KPIR i podatkiem dochodowym - tu nie mam póki co żadnych przesłanek co i jak wpisywać i płacić.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BB Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Chyba coś pomyliłeś.POdwójną to wpłacasz zaliczkę na podatek dochodowy za miesiąc listopad w terminie do 20 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzem78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 a co z VAtem? czy za grudzien płacę dopiero w styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Vat zawsze płacisz do 25 następnego miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi