Gość JULKA Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dostaliśmy od gminy na pragraf INNE FORMY POMOCY DLA UCZNIÓW kwotę 10.520 z tego wykonaliśmy niecale pięć tys co powinnam zrobić czy w związku z końcem rtoku powinnam dokonać zmniejszenia tego pragrafu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ak Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jesli rzeczywiście nie możecie wydatkować tych pieniedzy dla swoich uczniów to ty jako szkoła nie możesz sama zmniejszać planu na §. Możesz natomiast wystapić do twojego organu prowadzacego z propozycja zmiany. Nie wiem jak u Waz ale nasza jednostka z § płacowych oraz pomocowych dla uczniów nie chce dokonywać zmniejszeń na inne §. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ale Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jeżeli nie wydatkujecie przyznanych środków to zwróć się do gminy o zmianę planui zagospodarownie tych środków, pewnie są szkoły którym te środki przydadzą się. A swoją drogą ponoć zdolnym/biednym/głodnym uczniom należy pomagać to dlaczego nie rozdysponujecie pozostałych środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość efka Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja jeśli nie wykorzystam tej dotacji "celowej" to muszę resztę zwrócić do gminy, nie mogę jej nigdzie przesuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julka Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 i na koniec roku jest np 48 % wykonania? może tak być nikt tego nie zarzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi