Gość Grazia Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam mam pytanko, otrzymałam faktury za wywóz nieczystośći w październiku termin płatności listopad czy mogę odliczyć podatek naliczony w miesiącu październiku Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jastka Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam! Nie możesz odliczyć podatku VAT w pazdzierniku bo wywóz nieczystości zalicza się do tzw "mediów" i tu podatek naliczony odliczamy zgodnie z data płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grazia Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 a jeżeli faktura ta była zapłacona w miesiącu październiku a nie w terminie płatności listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raf100 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 to i tak zostaje w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi