Gość Ania 5 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Proszę o pomoc! Czy członkowie komisji inwentaryzacyjnej mogą jednocześnie być członkami zespołu spisowego? Czy do zespołów spisowych trzeba powołać zupełnie inne osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie powinni być,ponieważ całkiem inne zadania spoczywają na jednych i na drugich,ale to kwestia instrukcji inwentaryzacyjnej w firmie/urzędzie i decyzji kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania 5 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dzięki Anka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania 5 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ale mam jeszcze jedno pytanie. Kogo wpisuje się na arkuszach spisu z natury na pierwszej stronie w miejscu "skład komisji inwentaryzacyjnej", i na drugiej stronie przy podpisach "skład komisji inwentaryuzacyjnej"? Wiem, że są różne druki - jedne na pierwszej stronie mają skład komisji a inne skład zespołu spisowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgosia Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam ~Anię 5U mnie w inwentaryzacji rocznej w budżecie jest jedna komisja inwentaryzacyjna ,która czuwa na całą inwentaryzacją,a zespól spisowy to ten co spisuje z danego pola składniki majątku przedsiębiorstwa.Na arkuszu spisowym podpisuja się członkowie zespołu spisowego w miejscu:"skład komisji inwentaryzacyjnej",na obydwu stronach arkusza spisowego ci sami członkowie zespołu spisowego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania 5 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A czy w miejscu "inne osoby obecne przy spisie" wpisuje się osobę materialnie odp[owiedzialną, bo to w jej obecności odbywa się spis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi