- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 09 sierpień 2013 - 08:30
Napisano 09 sierpień 2013 - 10:25
Fakt, że z firmami ubezpieczeniowymi to trzeba krótko i konkretnie. Żeby nie było problemów z uzyskaniem odszkodowania z OC to trzeba gromadzić jak najwięcej dokumentów i zdjęć. Wszystko fotografować, na wszystko rachunek. Inaczej to człowiekowi nic nie oddadzą. W razie problemów można się zwrócić do rzecznika ubezpieczonych. Rzecznicy ubezpieczonych często radzą sobie z problemami odnośnie wypłat odszkodowania z firm ubezpieczeniowych.
Napisano 19 sierpień 2013 - 08:54
Niestety zbyt często samodzielna walka o odszkodowanie, nawet w sytuacji, gdy sie ono nam należy jest niezwykle trudne. By uniknąć niepotrzebnych nerwów i miec pewność, że nasza sprawa zostanie przeprowadzona prawidłowo polecam skorzystać z pomocy fachowców - http://www.mk-finanse.pl
Napisano 25 sierpień 2013 - 12:11
Podstawa to kupić polisę w sprawdzonym miejcu i dobrze sprawdzić wszystkie punkty umowy.Tu jest przystępny poradnik http://www.cuk.com.p...nik-cuk/kolizja
Napisano 04 listopad 2013 - 10:36
Podstawa to kupić polisę w sprawdzonym miejcu i dobrze sprawdzić wszystkie punkty umowy.Tu jest przystępny poradnik http://www.cuk.com.p...nik-cuk/kolizja
Warto tam brać pierwsze Oc ?
Napisano 12 listopad 2013 - 10:59
samodzielna walka o odszkodowanie jest niesamowicie trudna i chyba niewykonalna. sama początkowo sama próbowałam dostać zadośćuczynienie, ale potem poszłam po rozum do głowy i zgłosiłam się do jednej z łódzkich firm odszkodowawczych solvia, teraz moja sprawa jest w toku, jestem dobrej myśli.
Napisano 21 styczeń 2014 - 13:24
Wybór dobrej firmy to kwestia podstawowa, aby uzyskać odszkodowania komunikacyjne. Ze swojego doświadczenia mogę polecić MK-Finanse - firma rzetelne i co istotne skuteczna w swoich działaniahc.
Napisano 31 styczeń 2014 - 16:06
Jak ktoś potrzebuje pomocy w dochodzeniu roszczeń z oc sprawcy mogę polecić Kancelarię odszkodowawczą Cito w Krakowie, która świadczy pomoc właśnie z tego zakresu, ale także pomaga w dochodzeniu odszkodowań komunikacyjnych, z tyt. wypadku, uszczerbku na zdrowiu i innych.
Napisano 02 kwiecień 2014 - 09:56
Ja mam pozytywne doświadczenia z firmą http://www.zco.com.pl/kontakt.htm. Mój wypadek był ciężki trudno było udowodnić winę beznadziejnego kierowcy który go spowodowal ale udało sie. także jeśli potrzebujecie pomocy, moze sie przyda ten kontakt. pozdrawiam
Napisano 12 kwiecień 2014 - 17:18
Polecam firmę,która zajmuje się odzyskiwaniem ubezpieczeń i świadczeń.
Kontakt do niej to : 796-019-506 lub mail : odszkodowania@amola.pl
Firma odzyskuje odszkodowania za wypadki za granicą, w pracy, za szkody majątkowe,osobowe, za choroby zawodowe. Poza tym nie pobiera opłaty wstępnej, klient płaci po pomyślnym zakończeniu sprawy.
Pozdrawiam.
Napisano 17 czerwiec 2014 - 08:46
Samemu często jest trudno tą sprawę ogarnąć, bo tyle papierkowej roboty i przepisy. Najlepiej skorzystać z pomocy fachowca. Ja walczyłam o odszkodowanie za zlamaną nogę zima i pomagała mi firma http://www.odszkodowania.net tobie tez moze pomogą.
Napisano 29 czerwiec 2014 - 23:09
A ja polecam kancelarię PIONIER. Znajomi mi ją polecili, a ja polecam dalej Patrząc z perspektywy czasu nie żałuję wyboru. Odzyskali moje odszkodowanie za uszkodzenia ciała, których doznałam podczas wypadku autem. Są dobrzy w tym co robią. Zawsze, kiedy do nich zadzwoniłam poinformowali mnie na jakim etapie jest sprawa. Dla mnie ważne było to, że mają system prowizyjny i nie musiałam im płacić na wstępie. Swoje wynagrodzenie odebrali dopiero, kiedy odzyskali odszkodowanie. Nie mam żadnych, ale to żadnych zastrzeżeń do ich pracy.
Napisano 16 lipiec 2014 - 21:50
A ja polecam kancelarię PIONIER. Znajomi mi ją polecili, a ja polecam dalej
Patrząc z perspektywy czasu nie żałuję wyboru. Odzyskali moje odszkodowanie za uszkodzenia ciała, których doznałam podczas wypadku autem. Są dobrzy w tym co robią. Zawsze, kiedy do nich zadzwoniłam poinformowali mnie na jakim etapie jest sprawa. Dla mnie ważne było to, że mają system prowizyjny i nie musiałam im płacić na wstępie. Swoje wynagrodzenie odebrali dopiero, kiedy odzyskali odszkodowanie. Nie mam żadnych, ale to żadnych zastrzeżeń do ich pracy.
Super, że jest taka Kancelaria Pionier, my właśnie będziemy się jutro ponownie z nimi kontaktować w sprawie wypadku męża w pracy, ale już po pierwszej rozmowie gdzie spokojnie powiedzieli co będzie potrzebne stwierdziliśmy że to faktycznie profesjonaliści. Mam nadzieję, że dla nas też wywalczą odszkodowanie.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Ela - dziś, 14:11
Guest_mola - dziś, 14:08
Guest_gryciaa - dziś, 14:07
Guest_drobzo - dziś, 14:05
Juras - dziś, 13:58
Guest_Katarzyna - dziś, 13:55
Guest_Gość - dziś, 13:55
Guest_ - dziś, 13:54
Guest_MotiPiotr - dziś, 13:53
Guest_ala - dziś, 13:49
Guest_Gość - dziś, 13:43