Gość Alinka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nasza pracownica przebywała na urlopie macierzyńskim do 25 listopada a następnie przeszła na wychowawczy,zrobiłam listę płac i wyszło że mamy jej zapłacić 30 pare zł, a z tego co wiem pracodawca nie płaci nic za wychowawczy! jestem na stażu i nie wiem jak sobie poradzić, co zrobić żeby wyszło 0??? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EWA Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 stawkę macierzyńskiego mnożysz przez 25 dni i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 tak ja ewapodaj jak to wyliczyłaś to podpowiem gdzie robisz błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Alinka nie wypłaca zasiłku macierzyńskiego, jak sądzępodaj jak zrobiłaś listę płac, Alinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi