Gość Brenda Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Mam pytanko.Czy w Optimie można usunąc kpir? Podświetla się na czerwono ale nie daje się usunąc. Może jest jakiś sposób? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brenda Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Sprostuję pytanie.Mam program CDN Optima KPIR.Próbuję usunąć źle zaksięgowany dokument. Niestety dokument podświetla się na czerwono, ale nie daję się usunąć. Może jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cdn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Można usunąć każdy zapis przy pomocy klucza serwisowego. proszę skontakować się z konsultantem CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mam pytanie jak dodać nadgodziny do wypłaty? Mam CDN Optime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi