- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 30 styczeń 2017 - 09:30
Warte uwagi miejsce to http://taksator.info/ Są z Częstochowy. My właśnie u nich zrobiliśmy wycenę nieruchomości przed sprzedażą. Profesjonalnie.
Napisano 22 czerwiec 2017 - 08:57
My przed sprzedażą domu korzystaliśmy z tej oferty wycena domu Wrocław . Pani Monika to prawdziwy fachowiec w swojej dziedzinie, świadczy swoje usługi w zakresie wyceny nieruchomości, zarządzania nieruchomościami czy badania rynku. Firma rzetelna i sprawdzona, polecam
Napisano 27 lipiec 2017 - 07:30
Co do samej wyceny nieruchomości, to najlepiej po wszelkie porady zgłosić się do firmy, która się tym zawodowo zajmuje! Na śląsku działa firma www.biurowycenynieruchomosci.com.pl. Wyceniają zarówno budynki i lokale mieszkalne, budynki biurowe, jak i handlowe, usługowe oraz grunty jeszcze niezabudowane, także oferta szeroka. Polecam!
Napisano 27 lipiec 2017 - 07:35
Co do samej wyceny nieruchomości, to najlepiej po wszelkie porady zgłosić się do firmy, która się tym zawodowo zajmuje! Na śląsku działa firma www.biurowycenynieruchomosci.com.pl. Wyceniają zarówno budynki i lokale mieszkalne, budynki biurowe, jak i handlowe, usługowe oraz grunty jeszcze niezabudowane, także oferta szeroka. Polecam!
Napisano 18 sierpień 2017 - 13:16
Jeśli ktoś potrzebuje kompleksowej wyceny nieruchomości, polecam serdecznie tergo.pl . Firma zajmuje się wyceną mieszkań, wyceną nieruchomości gruntowych oraz wszelkiego rodzaju nieruchomości zabudowanych. Zaufana, rzetelna, przyjemnie mi się z nimi współpracowało, polecam.
Napisano 21 sierpień 2017 - 09:35
Wycena nieruchomości to nie jest taka prosta sprawa, jak by się mogło niejednemu wydawać. Żeby to dobrze zrobić, naprawdę trzeba być obeznanym w branży i w aktualnych przepisach prawa. Dlatego ja bym polecał jednak taką wycenę zlecić profesjonalistom z http://www.wycenanieruchomoscisk.pl/ Taka firma z wieloletnim doświadczeniem poradzi sobie szybko i sprawnie z wyceną działki, czy budynku. Wystarczy się z nimi skontaktować.
Napisano 30 październik 2017 - 01:33
Nie warto ryzykować z wybieraniem niepewnych rzeczowznaców moim zdaniem. Tu potrzeba kogoś, kto świetnie orientuje się w branży, w prawie i ma spore doświadczenie. Ja przy okazji wyceny mojego mieszkania korzystałam z usług firmy www.rzeczoznawca24.pl i płacąc coś około 400 zł uzyskałam naprawdę dobrą poradę fachowca
Napisano 27 grudzień 2017 - 21:13
a mi mieszkanie wycenił agent nieruchomości z którym podpisałem umowę sprzedaży mieszkania. dokładniej mówiąc Eugeniusz Jaworski, on działa na terenie Wilanowa. nikogo specjalnie nie musiałem do tego wynajmować. i mieszkanie poszło właśnie po tej cenie rynkowej, była ona dobrze ustalona. macie w razie czego do niego telefon 603 195 624
Napisano 09 styczeń 2018 - 17:09
Hej, a czy możecie polecić kogoś z aglomeracji śląskiej bądź okolic?
MTZD, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Specjalizujemy się w wycenach nieruchomości na terenie Beskidów, w szczególności powiatów Bielsko-Biała, bielskiego i żywieckiego. Więcej informacji nt. wyceny można znaleźć pod adresem: https://www.jkn.com....a-nieruchomosci
Pozdrawiamy serdecznie!
Napisano 24 styczeń 2018 - 09:33
W przypadku wycena nieruchomości komercyjnych dokonuje osoba, która posiada specjalnie uprawnienia zwane rzeczoznawca majątkowy. Wycena taka dotyczy powierzchni magazynowych, biurowców, placy składowych, manewrowych, postojowych, lokali użytkowych, centrów handlowych. Jednak w każdym z tych nieruchomości to nieruchomość o charakterze komercyjnych, a więc niemieszkalnym, która przeznaczona jest do prowadzenia działalności gospodarczej.
Napisano 11 marzec 2018 - 21:12
Dokladnie, wazne jest to, aby rzeczoznawca byl licencjonowany. Jesli chodzi o Warszawe i okolice, to firma http://pwlarix.com.plwspolpracuje z licencjonowanym rzeczoznawcą majątkowym z wieloletnim doświadczeniem. Jego wyceny sa stosowane do
Napisano 25 czerwiec 2018 - 14:50
Godnym polecenia rzeczoznawcą jest www.valia.com.pl. Dzięki specjalistycznej wiedzy oraz posiadaniu stosownych uprawnień świadczone usługi są na bardzo wysokim poziomie. Kompleksowa obsługa i profesjonalizm na każdym etapie.
Napisano 11 marzec 2019 - 22:11
Hmm nie ma tutaj nic skomplikowanego. U mnie wyglądało to tak, że skontaktowałem się z firmą Megam i powiedziałem że potrzebuję wyceny nieruchomości. Umówiliśmy się na spotkanie, aby uzgodnić więcej szczegółów. Skontaktowali mnie z dobrym rzeczoznawcą i długo czekać nie musiałem. Nie mam zastrzeżeń, wszystko poszło gładko i sprawnie.
Napisano 18 sierpień 2019 - 21:12
Najlepej w takiej sytuacji znaleźć innego rzeczoznawcę, który podejdzie do tematu rzetelnie, który dobrze zna rynek etc. Ze swojej strony mogę polecić http://briwyceny.pl – naprawdę profesjonaliści, ja nie miałem powodów do narzekań.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Zoffka - wczoraj, 23:00
ubezpieros - wczoraj, 22:58
Guest_Teresa - wczoraj, 21:33
Guest_Teresa - wczoraj, 21:33
tymilos - wczoraj, 21:02
Guest_Greta - wczoraj, 20:51
ita_lukk - wczoraj, 20:51
sakira23 - wczoraj, 20:49
Guest_ - wczoraj, 20:48
Guest_Magda - wczoraj, 20:41
Guest_ - wczoraj, 20:27