Może wirtualne wystarczy?
- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 22 lipiec 2019 - 20:49
Wynajęłam biuro księgowe w http://www.bomus.com.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Świetnie się z nimi współpracuje. Są doświadczeni i bardzo kompetentni. Zawsze terminowo się ze wszystkiego wywiązują. Polecam.
Napisano 18 wrzesień 2019 - 08:53
Poczta pantoflowa, opinie w internecie. Ja tak właśnie trafiłam na Biuro Rachunkowe Marcina Kowalewskiego i całe szczęście, bo okazali się byc super. Mimo, że współpracujemy na odległość, to kontakt nie pozostawia nic do życzenia i są bardzo rzetelni.
Napisano 19 wrzesień 2019 - 12:36
Alternatywą dla biura rachunkowego jest własne dobre oprogramowanie typu Mała Księgowość z Pakietu Przedsiębiorcy https://www.pakietpr...mala-ksiegowosc Sam się długo zastanawiałem, ale decyzja padła na program i nie żałuję. Mam oszczędność kosztów, a poza tym program jest bardzo intuicyjny w obsłudze i na bieżąco aktualizowany, więc bez problemu radzę sobie.
Napisano 22 listopad 2019 - 18:19
Co do księgowości to polecam skorzystanie z biura księgowego www.atoran.pl. Wysoka jakość świadczonych usług i dobra stawka. Cała księgowość funkcjonuje bez zarzutu, żadnych problemów z papierami.
Napisano 31 styczeń 2020 - 22:25
Jeżeli zależy ci na kompleksowej i profesjonalnej obsłudze księgowości to polecam ci Biuro księgowe Emrach, Korzystam z ich usług od dłuższego czasu i jestem bardzo usatysfakcjonowany z podjętej współpracy
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_ - dziś, 00:18
Guest_Rsdek - wczoraj, 23:02
Guest_ - wczoraj, 22:08
anetaluty - wczoraj, 22:03
Arkadiusz Kędra - wczoraj, 21:59
Guest_ - wczoraj, 21:23
Guest_Kenobiobiwan - wczoraj, 21:10
Guest_ - wczoraj, 20:42
Guest_biznesowy - wczoraj, 20:28
Guest_ - wczoraj, 20:20
roweriks - wczoraj, 19:31