- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 29 marzec 2013 - 14:45
Napisano 16 kwiecień 2013 - 09:19
Napisano 30 wrzesień 2013 - 20:33
Witam
Wszystkie .tylko nie PC-Market Wybierz program Insertu jestem pewien że teraz mają już dopracowane , ale dowiedz sie o koszty aktualizacji upgrade ,bo mnie w ISOFCIE liczą co roku 5-6 tys. Całe życie pracuje w programach magazynowych .Chętnie słuze pomocą. Wiecej na tel. 506060020
Nie jestem partnerem serwisantem i sprzedawcą żadnych programów. Pracowałem na wielu i wiem coś o nich,,,
Pamiętaj !!! NIGDY nie kupuj nic z INSOFTU ,bo sobie żyły odgryziesz.
Napisano 28 październik 2013 - 22:11
Od roku prowadzę firmę opierając się na systemie BizIn http://www.bizin.pl/ i jestem bardzo zadowolony, gdyż system sprzedaży z obsługa magazynu jest czytelny i prosty w obsłudze. Polecam.
Napisano 29 październik 2013 - 17:06
Mam małą firmę i do rozliczania magazynów wystarczy mi dodatkowy moduł połączony z księgowością szybkafaktura.pl. U mnie sprawdza się znakomicie. Nie wiem, jak poradziłby sobie w dużej firmie, ale wypróbować można za darmo przez ponad 40 dni. Ja wybrałem ten program bo dla małej firmy takiej jak moja jest to rozwiązanie bardzo korzystne cenowo. Jestem ciekaw opinii.
Napisano 29 styczeń 2014 - 14:54
W mojej firmie używamy programu z Lefthand-u, jest bardzo sprawy i prosty w obsłudze. Można go instalować na wielu komputerach. Dzięki niemu prowadzimy kompleksową obsługę księgowości i magazynów. Możemy też wysyłać do klientów faktury elektroniczne, co jest bardzo przydatne. Nie zdarzały nam się z tym programem problemy, cena też jest przystępna, także mogę go spokojnie polecić innym.
Matylda
Napisano 30 styczeń 2014 - 12:47
Polecam program magazynowy Mersoft firmy Meritus (www.meritus.pl). Bardzo duże możliwość konfiguracji systemu pod firmę. Wdrożenie u mnie w firmie zajęło zaledwie 1 miesiąc. Prócz tego firma posiada bardzo ciekawy program księgowy działający całkowicie przez przeglądarkę www i dlatego biuro księgowe obsługujące moją firmę używa mojego programu, a ja na bieżąco mam dostęp do wszystkich księgowań. Moja sekretarka wprowadza sama dokumenty przez co płacę dużo mniej biuru księgowemu.
Napisano 30 styczeń 2014 - 13:50
Prowadzę firmę i z polecenia dostałam namiary na Meritus Systemy Informatyczne. Wdrożyli u mnie oprogramowanie magazyn i pakiet finansowo księgowy juz w najnowszej technologii web'owej, do którego księgowa ma dostęp przez przeglądarkę i dzięki temu może pracować na każdym komputerze i nie musi instalować oprogramowania. Program jest bardzo intuicyjny, a co najważniejsze ma bogatą funkcjonalność. Oferta, którą od nich otrzymałam była konkurencyjna w stosunku do innych zarówno cenowo jak i czasowo. Wdrożenie trwało 1 miesiąc i trzy dni. Wszystko działa super, więc to co dobre trzeba polecać.
Podam stronę firmy www.meritus.pl
Napisano 31 styczeń 2014 - 12:11
W mojej firmie też wdrożono mersoft magazyn firmy Meritus Systemy Informatyczne . Profesjonalna firma zarówno pod kontem wdrożenia jak i zorganizowania szkoleń dla ludzi. System dopasowują do potrzeb każdej firmy.http://meritus.pl/
Napisano 02 październik 2015 - 09:39
Napisano 29 październik 2015 - 17:16
Ja się mogę pochwalić moim nowym nabytkiem w postaci R2faktury Maxi
Genialny wprost! Genialny!
Trochę mnie kosztował ale na razie jestem b. zadowolony z niego. Działa szybko, obsługa jest maksymalnie prosta, ma wszystko w tej wersji, dosłownie wszystko.
Na minus zaliczam tylko moduł WWW. Fajnie że jest ale producent w tej wersji ogranicza go tylko do odczytu danych. Szkoda bo w wersji PRO moduł WWW ma pełną funkcjonalność programu z tego co przeczytałem.
Księgowość →
Dla księgowych - INFOR FK →
DOKUMENT ZW MAGAZYNOWYNapisany przez Guest_DARIA , 29 paź 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Księgowość →
Mój Inforek →
DOMUMNT ZW MAGAZYNNapisany przez Guest_Monika2019 , 24 paź 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Księgowość →
Mój Inforek →
Księgowa a magazynNapisany przez Guest_Agnieszka252555 , 16 wrz 2019 ![]() |
|
![]() |
||
Księgowość →
Rachunkowość →
Ewidencja magazynu - inwentaryzacjaNapisany przez Michał Ludwiczak, 03 kwi 2019 ![]() |
|
![]() |
||
Księgowość →
Różne tematy →
Jaki program dla intendenta?Napisany przez ona_Z, 14 gru 2018 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Dorota - dziś, 10:31
Guest_ - dziś, 10:27
Patrycjusze - dziś, 10:24