Skocz do zawartości


Odpowiadanie w temacie: Jakie piece konwekcyjno-parowe do gastronomii?


Opcje wiadomości

Zarejestruj się na forum!

Dzięki rejestracji nikt nie użyje Twojego nicka.
Rejestracja zajmuje tylko chwilę!

Logowanie » Rejestracja


  • PODAJ SŁOWNIE wynik: 2 + 9 =

    wraz z polskimi znakami jeśli takie występują.
  lub Anuluj


Podsumowanie tematu

Napisano 22 maj 2019 - 09:13

No to i ja będę musiał sobie sprawdzić co ciekawego mają w ofercie i może niedługo postawimy na ich sprzęt, bo piece do pizzy i te konwekcyjne są już u nas na tzw. "dożyciu" więc pewnie niedługo trzeba będzie zabrać się za konkretną ich wymianę. 


Wojtek541

Napisano 22 maj 2019 - 08:13

No właśnie nie ma zbyt wiele ciekawych artykułów, dlatego warto czasami zapytać na forum. Cena za dobry sprzęt jest oczywiście wyższa, ale w dłuższym okresie czasu na pewno Ci się to zwróci. W przypadku wyboru jak najbardziej pod uwagę warto brać Resto Quality bo mają sprzęt z najwyższej półki. My kupowaliśmy tutaj również piece do pizzy i na pierwszy rzut oka widać, że nie jest to rozwiązanie na kilka miesięcy. Piece są wydajne i bardzo dokładnie wykonane.


kolorowazelka

Napisano 20 maj 2019 - 12:10

Gdzie szukać porad na ten temat?


Martyneczka

Napisano 16 maj 2019 - 20:57

Jak się chce by cos dobrze funkcjonowało i to trochę pieniędzy trzeba wydać, tym bardziej, ze taki piec mało nie kosztuje. Cena generalnie sie około 50 tys. zł ale warto ;) I grunt by zaopatrzyć się w dobrym miejscu. A jak już tu jestem, bo widzę że są tutaj również osoby, które maja chyba swoje restauracje. Powiedzcie mi jak u Was wygląda jeżeli chodzi o obsługę najmłodszych klientów? jakie macie warunki? Bo ja np mam i... przedwczoraj dowiedziałam się, że na wakacje ma zostać wydany przewodnik Restauracja Przyjazna Dzieciom, w przewodniku tym można się pokazać za drobną opłatą 250 zł netto ;) Według mnie fajna sprawa. Dużo na ten temat piszą tutaj http://restauracjeprzyjaznedzieciom.plJa bardzo chętnie w tym wezmę udział, tym bardziej że można pakiet korzyści otrzymać ;)


Torcik66

Napisano 15 maj 2019 - 21:40

Podzielam opinie poprzednika, ponieważ też korzystamy ze sprzętu od Resto Quality, a dokładnie ich pieców do pizzy, które jak na razie sprawdzają się bardzo dobrze i co ważne wcale nie generują problemów z wysoką awaryjnością. W końcu jest to sprzęt co do którego mam pewność i jak na razie wszystkie pizze wychodzą właśnie z nich. Podsumowując dobrze zainwestowane pieniądze. 


PawełP32

Napisano 12 maj 2019 - 12:53

W gastronomii jednak dobry sprzęt to podstawa, jeśli chcesz zrobić dobre jedzenie i też nie martwić się później o jego przechowywanie. Co do pieców konwekcyjnych to ja również jestem za Muli Gastro i uważam, że to bardzo dobra inwestycja jeśli właśnie stawiasz na jakość. Cenowo wyglądają również w porządku, a czy już masz na oku konkretny model?


JarekDon

Napisano 10 maj 2019 - 15:20

Cześć,

Chciałbym zapytać Was na jakie piece konwekcyjno-parowe warto będzie postawić, jeżeli chodzi o gastronomię? Szukam przede wszystkim wysokiej jakości rozwiązań, aby zaraz po rozpoczęciu biznesu nie trzeba było oddawać ich do serwisów i narażać się na duże koszty. Z tego co widzę to sporo pozytywnych opinii jest o producencie Resto Quality. Pozdrawiam!


Podgląd całego tematu (otwiera nowe okno)