Rozpoczął się nabór do policji
Rozpoczęty przez Gość_kaska:), mar 05 2012 14:01
wróć do serwisu Kadry
28683 odpowiedzi w tym temacie
#5 Gość_odrzucony
Napisano 28 październik 2007 - 16:13
Nabór jest żenujący!nadal przyjmowani są ludzie po znajomosci, wiem o tym i mam na to dowody. ja nie zostałem niestety przyjęty, gdyż nie spodobałem się pani psycholog, któta na pewno też dostała się tam po znajomosci. Prawda jest taka, że lepiej isć do wojska , bo tam czekają z otwartymi rękami, na młodych, sprawnych fizycznie!
#14 Gość_jason whoorhes
Napisano 29 listopad 2007 - 14:40
Co ty gadasz słaby psychicznie? po dwóch minutach rozmowy, ta baba wie czy jestem słaby??? Od 10 lat ternuję sporty silowe, 7 lat kolarstwo, 3 lata boks to chyba nie jestem gorszy od tych bab co piszesz!! Ale z babami to faktycznie masz rację!!! Pozdro!!!
#16 Gość_-k-
Napisano 22 styczeń 2008 - 11:08
zaliczenie wszystkich egzaminów i psychologa zalezy od przypadku może się uda albo nie. Dla przykładu na sprawnościowym zaszybka byłam za szybka a egzaminator za woly(bo za szybko wstawałam) dlatego kazał mi powarzać i niezmieściłam się w czasie. Nie poddam sie i bede powarzać
#18 Gość_kolo
Napisano 31 styczeń 2008 - 12:02
policja ma chory system naboru i kierowania ludzi do poszczegolnych sekcji. nie preferuje w ogole ludzi z wyksztalceniem. jaki jest sens zeby prawnik zasuwal na poczatku w prewencji. odp - zaden. a druga przypadlosc polega na wymogu uregulowanego stosunku do sluzby wojskowej. ja z checia poszedlbym do policji ale niestety wojsko mnie trzyma. i tak mnie nie wezma ale rok trzeba czekac.pzdr
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 26
0 użytkowników, 26 gości, 0 anonimowych