Jak otworzyć sklep spożywczy
Rozpoczęty przez Admin Moja Firma, sty 03 2009 12:17
wróć do serwisu Moja Firma
115 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 styczeń 2009 - 12:17
Osoby, które myślą o własnym sklepie spożywczym, muszą liczyć się z wydatkiem od 50 tys. do powyżej 1 mln zł. Zwrot zainwestowanego kapitału będzie szybszy, gdy zostanie to zrobione pod skrzydłami jednej z działających na rynku sieci.
Powrót do artykułu: Jak otworzyć sklep spożywczy
Powrót do artykułu: Jak otworzyć sklep spożywczy
#7 Gość_PC
Napisano 30 marzec 2009 - 22:04
czy jest opłacalne czy nie od zależy od punktu sklepu i mieszkańców. Znam przypadek gdzie w jednej okolicy są 4 sklepy żaden nie położony dalej od drugiego niż 1 km .. i każdy ma zysk.. dodam że są one na wsi ja również planuje otwarcie sklepu w mojej okolicy jest juz jeden
#16 Gość_Max
Napisano 29 styczeń 2010 - 05:21
www.ajencibezsciemy.fora.pl,tam dowiesz się na jakim etapie walki jesteśmy z tą kryminogenną siecią która nawet kupiła pierwsze forum www.ajenci.fora.pl,razem z adminem który sprzedał użytkowników,ich ip.,maile i który cenzuruje forum wg.uznania Żabki,stosuje ograniczenia na forum,usuwa niewygodne posty,nie umożliwia forumowiczom porozumiewania się ze sobą itd.-jest sługą Żaby.Jeszcze raz zachęcam osoby które chcą walczyć i nie zgadzają się z wyzyskiem w tej sieci na www.ajencibezsciemy.fora.pl,tam nikt Was nie sprzeda i nie ocenzuruje !!! Mamy już Stowarzyszenie,spotykamy się z politykami,mamy analizy prawne i finansowe,są ludzie którzy będą pisać prace doktorskie o psychomanipulacji w Żabce-promotorem np.jest Prof.Zybertowicz z K.Prezydenta i wiele innych przygotowanych już ścieżek walki z tą siecią.Pozdrawiam i zapraszam
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych