jak ściągnąć małą księgowość Rzeczpospolitej
Rozpoczęty przez Gość_marcin7624, sie 16 2009 09:54
wróć do serwisu Księgowość
10 odpowiedzi w tym temacie
#10 Gość_Jagna
Napisano 06 październik 2010 - 21:35
Z programem Mała Księgowość pracuję od 2008 roku, do tej pory nie miałam żadnych problemów! Po dokonaniu aktualizacji we wrześniu 2010 roku niestety mam problem!
Jestem jako 100% wspólnik!
Przy wprowadzaniu podstaw składek na konkretne miesiące, po wyjściu z okna nie zapisują się żadne dane. Co jest grane?
Składki na ZUS i Ubezpieczenie Zdrowotne wprowadziłam w opcji "Ustawienia/Wspólnicy", edytowałam wspólnika i w zakładce "ZUS i Ubezpieczenie Zdrowotne" wprowadziłam składki opłacone w danym miesiącu, nacisnęłam OK i po ponownym otwarciu wprowadzone dane zniknęły!
Jest kłopot z naliczeniem ZUS wspólnika, pracowników oraz z prowadzeniem ewidencji związanej z płacami (listy płac) oraz eksportem danych do programu Płatnik, czy ktoś też miał taki problem i jak go rozwiązał?
Jestem jako 100% wspólnik!
Przy wprowadzaniu podstaw składek na konkretne miesiące, po wyjściu z okna nie zapisują się żadne dane. Co jest grane?
Składki na ZUS i Ubezpieczenie Zdrowotne wprowadziłam w opcji "Ustawienia/Wspólnicy", edytowałam wspólnika i w zakładce "ZUS i Ubezpieczenie Zdrowotne" wprowadziłam składki opłacone w danym miesiącu, nacisnęłam OK i po ponownym otwarciu wprowadzone dane zniknęły!
Jest kłopot z naliczeniem ZUS wspólnika, pracowników oraz z prowadzeniem ewidencji związanej z płacami (listy płac) oraz eksportem danych do programu Płatnik, czy ktoś też miał taki problem i jak go rozwiązał?
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Ostatnio dodane tematy
-
program o terminachEni - dziś, 13:09
-
Wynagrodzenie minimalne 2014Admin Kadry - dziś, 13:07
-
testy na biegłego rewidentaGość_Gość - dziś, 12:50
-
świadectwo pracy - likwidacja stanowiskazołza - dziś, 12:30