biuro rachunkowe wspólpraca, podzlecenie
Rozpoczęty przez Gość_halina, wrz 03 2009 12:22
wróć do serwisu Księgowość
307 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość_halina
Napisano 03 wrzesień 2009 - 12:22
otworzyłam biuro rachunkowe przy trasie Rzeszów - Jasło,posiadam certyfikat MF, wiedzę,niestety mało klientów,liczę, że może od początku roku ktoś przybędzie, ale obecnie podjęłabym się podzlecenia dla innej firmy- biura rachunkowego,bo wiem,że są takie możliwości,gdyby ktoś z was słyszał o takiej mozliwości proszę o kontakt: e-mail:biuro.rach.finanse@op.pl, teren Rzeszów i okolice w promieniu 50 km,a może ktoś ma klientów a nie ma uprawnień i chciałby pojąć współpracę ze mną z tego terenu.
#6 Gość_Zofia
Napisano 03 styczeń 2010 - 16:43
Obecnie kończę studia podyplomowe z rachunkowości, które pozowlą mi na zdobycie certyfukatu MF w zwiazku jednak z faktem , iż moje dytychczasowe doświadczenie zawodowe związane jest z "budżetówką" poszukuję osoby która przyuczy mnie do pracy w biurze rachunkowym.Mieszkam w okolicach Warszawy.
#7 Gość_Edyta
Napisano 31 styczeń 2010 - 16:54
Mam podobny problem do Haliny. Otworzyłam niedawno biuro rachunkowe w Warszawie ale niestety narazie mam niewielu klientów. W związku z tym nawiąże współpracę z kimś kto nie ma uprawnień a ma klientów, albo przyjmę zlecenie od innego biura rachunkowego. Jeśli ktoś wyraża chęć współpracy to proszę o kontakt na maila emgryn@wp.pl
Zapraszam również klientów chcących nawiązać ze mną współpracę.
Zapraszam również klientów chcących nawiązać ze mną współpracę.
#10 Gość_nowe biuro
Napisano 23 kwiecień 2010 - 00:04
Witam, ja rozkręcam własne biuro rachunkowe (posiadam licencję oraz co chyba bardziej ważne doświadczenie).
Jeśli ktoś z Warszawy (Bemowo lub okolice) z zasobem Klientów chciałby ze mną współpracować, to proszę o oferty na maila majcher.ewa@wp.pl
Jeśli ktoś z Warszawy (Bemowo lub okolice) z zasobem Klientów chciałby ze mną współpracować, to proszę o oferty na maila majcher.ewa@wp.pl
#12 Gość_współpraca biuro rachunkowe
Napisano 01 maj 2010 - 18:53
~` witam jestem księgową z tyt. mgr rachunkowości mam również licencję MF - i co najistotniejsze : wieloletnie doświadczenie tak sobie myślę aby stworzyć coś na zasadzie sieci, rozważam podjęcie działalności gosp. ale właśnie pracuję na etacie i tak raczej myslałam o czymś dodatkowym .... jestem z okolic Raciborza . Gdyby ktoś był zainteresowany mój email ewax3@tlen.pl
#14 Gość_WZM-1
Napisano 05 maj 2010 - 15:48
Posiadam licencję MF i specjalizuję się w sporządzaniu wniosków o zwrot Vat za materiały budowlane WZM-1.W zamian za pomoc w pozyskiwaniu wniosków WZM-1 pomogę osobom które chciałyby założyć biuro rachunkowe lub podzielę się prowizją.Zainteresowanych proszę o kontakt na maila:andrzej.mirek@wp.pl
#15 Gość_BR GUSTO
Napisano 06 maj 2010 - 16:12
Witam
Jesteśmy młodym biurem rachunkowym działającym na terenie całej Polski. Posiadamy specjalistyczne oprogramowania, które umożliwia podgląd danych z każdego miejsca w Polsce mającego dostęp do internetu. Obsługujemy firmy m.in. ze Szczecina i Poznania.
Chętnie podejmiemy współpracę z firmami oraz z innymi biurami rachunkowymi na zasadzie podzlecenia. ZAPRASZAM na stronę www.brgusto.pl
Jesteśmy młodym biurem rachunkowym działającym na terenie całej Polski. Posiadamy specjalistyczne oprogramowania, które umożliwia podgląd danych z każdego miejsca w Polsce mającego dostęp do internetu. Obsługujemy firmy m.in. ze Szczecina i Poznania.
Chętnie podejmiemy współpracę z firmami oraz z innymi biurami rachunkowymi na zasadzie podzlecenia. ZAPRASZAM na stronę www.brgusto.pl
#16 Gość_Agnieszka
Napisano 14 maj 2010 - 14:42
Posiadam certyfikat MF, mam doświadczenie w budżecie (SP zoz), ale chętnie założyłabym z osobą z doświadczeniem biuro rachunkowe - miejsce Wodzisław ślaski (przy trasie międzynarodowej Chałupki-Czechy). Osoby zainteresowane z powiatu wodzisławskiego i okolic proszę o kontakt mailowy: aszebesta@interia.pl.
#18 Gość_grabosia88
Napisano 31 maj 2010 - 13:18
Witam
Jesteśmy młodym biurem rachunkowym działającym na terenie Gorzów Wlkp. i okolice. Posiadam certyfikat MF, doświadczenie w prowadzeniu ksiąg handlowych, PKPiR, ryczałtu, ZUS. Chętnie podejmiemy współpracę z firmami oraz z innymi biurami rachunkowymi na zasadzie podzlecenia. ZAPRASZAM na stronę www.grupa-alpin.eu. Kontakt mailowy: sekretaria@grupa-alpin.eu
Jesteśmy młodym biurem rachunkowym działającym na terenie Gorzów Wlkp. i okolice. Posiadam certyfikat MF, doświadczenie w prowadzeniu ksiąg handlowych, PKPiR, ryczałtu, ZUS. Chętnie podejmiemy współpracę z firmami oraz z innymi biurami rachunkowymi na zasadzie podzlecenia. ZAPRASZAM na stronę www.grupa-alpin.eu. Kontakt mailowy: sekretaria@grupa-alpin.eu
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych